1st Week of School 2017-2018

SFHS interlock

 Student Schedules may be picked up on:

 August 17 thru August 21, 2017 - grades 10, 11, & 12
 August 24 thru August 28, 2017 - grade 9  

 ** Note: There will be a $25 activity fee for the 2017-2018 **


_______________________________________________________
1st week of school 


Tuesday, August 15, 2017
- Freshman Jumpstart 9:00am-12:30 pm

Wednesday, August 16, 2017 - 1st day of School 2017-2018 (SPIRIT DAY SCHEDULE)

Thursday, August 17, 2017 - Spirit day schedule
Friday, August 18, 2017
- Mid-day assembly Spirit day schedule

Don't forget to bring paper and pencil/pen on your first day.  Teachers will be providing a school supply list on the first day of school.  
____________________

 Regular Day Bell Schedule 2017-2018 

SFHS 2017-2018 BELL SCHEDULE

MONDAY

0 period

7:30 am - 8:30 am


TUESDAY

0 period

7:30 am - 8:30 am


WEDNESDAY

0 period

7:30 am - 8:30 am


THURSDAY

0 period

7:30 am - 8:30 am


FRIDAY

0 period

7:30 am - 8:30 am


Advisory

8:45-9:30  (45min)

1st period

8:45-9:50  (65min)  

1st period

8:45-9:50  (65min)  

1st period

8:45-9:50  (65min)  

1 period

8:45-9:50  (65min)    

2nd period

9:35-10:25 (50min)




2nd period

9:55-11:30 (95min)


Announcements

11:30-11:35



3rd period

9:55-11:30 (95min)


Announcements

11:30-11:35



2nd period

9:55-11:30 (95min)


Announcements

11:30-11:35





      


3rd period

9:55-11:30 (95min)


Announcements

11:30-11:35




3rd period

10:30-11:20 (50min)


Announcements

 11:20- 11:25



Lunch time for Mondays 11:30-12:20                                          



Lunch time for Tues/Wed/Thurs/Fri  11:40-12:40

4th period

12:25-1:15 (50min)


4th period

12:45-2:20 (95min)


5th period

12:45-2:20 (95min)


4th period

12:45-2:20 (95min)



5th period

12:45-2:20 (95min)


5th period

1:20-2:10  (50min)

6th period

2:15 – 3:05 (50min)


6th period

2:25-4:00 (95min)


7th period

2:25-4:00 (95min)



6th period

2:25-4:00 (95min)


7th period

2:25-4:00 (95min)

7th period

3:10-4:00 (50min)